Op de flyer die deur aan deur is rondgebracht en in de vorige Rotonde stond dat De Veiling pakketten met wijn, bier en worst te koop aanbiedt. De opbrengst van deze verkoop gaat volledig naar twee van onze bekende doelen en dat zijn de beide monumentale kerken in ons dorp. De verenigingen zullen het een jaartje zonder ons moeten stellen.

Het zal je bekend zijn dat het geld dat via De Veiling binnenkomt volledig aan restauratie en verbetering van de kerkgebouwen besteed wordt. En die twee kerken, daar zijn we trots op! Die mogen nooit uit het dorp verdwijnen. Natuurlijk hadden we veel liever weer zo’n wel bekende fantastische veiling gehouden, maar dat gaan we weer doen in betere tijden.

De verkoop verloopt zeker niet slecht, er is al behoorlijk veel verkocht. Maar toch, een echte veiling laat andere getallen zien.

Daarom, als je er nog niet aan toegekomen bent om iets te bestellen, laat je dan van de royale kant zien. En geloof ons maar, de spullen zijn echt heel lekker, ze zijn als beste getest door het veilingcomité. En ook Slijterij Hoogland, Brouwerij Borst bier en Slagerij Daan Ruijter beamen dit volmondig.

Kavel 443: Waardebon slagroomtaart 10/12 personen

9,95

Privé: De Veiling – Witte wijn

9,95

Privé: De Veiling – Rosé

9,95

Privé: Stel je eigen wijnbox samen!

49,95

Privé: Borst Bier-Set van 3

9,95

Privé: De Veiling Pakket

24,95

Hoe te bestellen?

Dat kan op de website van De Veiling: www.deveilingobdam.nl. Onze website is voorzien van een webwinkel. Het kan ook op ons email-adres: deveilingobdam@gmail.com.

Geef behalve de bestelling ook je naam en adres door. Dan brengen wij het vrijdag 6 november bij u langs.

Een donatie doen

U kunt ook een donatie doen zonder wat te bestellen. Dat verlangen we van niemand, maar het zou wel fantastisch zijn. Het bankrekeningnummer van De Veiling Obdam is: NL33RABO 0345 4951 28. Ten name van: Stichting De Veiling Obdam

We willen als veilingcomité weer graag, samen met jou onze leus waar maken:

Voor Obdam, door Obdam

We danken onze drie sponsoren hartelijk. Dit zijn: Slijterij Hoogland in Opmeer, Slager Daan Ruijter in Obdam en Brouwerij Borst Bier in Spanbroek.

Het veilingcomité