Kavels van de Veiling 2022

Ook dit jaar hebben we een mooie catalogus voor je klaar staan. 

Uitgelichte kavels

Weekend/midweek voor 12 personen ´Haus am Anger` te Winterberg (buiten het seizoen)

Haus am Anger is een groot vakantiehuis voor 12-14 personen in het Duitse Winterberg. Seschikt voor families, (meerdere) gezinnen, maar ook vriendengroepen. Het huis is het laatste huis van een doodlopende straat. Daarom rustig gelegen, en ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. .

Feest voor 25 personen in de foyer incl. drankjes en hapjes

Wat een geweldige kans dorpsgenoten; De Brink biedt voor De Veiling een kavel aan voor een feest (21.00-01.00 uur) in de foyer. De kavel voorziet volledig in drankjes en hapjes, datum uiteraard in nader overleg met onze beheerders. De kavel is voor 25 personen, maar kan – met bijbetaling – worden uitgebreid tot maximaal 50 personen. De bijbetaling voor de extra personen zal – zoals u gewend bent van De Brink – netjes en proportioneel zijn. Een fantastische kans voor vriendengroepen!

De Brink kan deze kavel aanbieden omdat de gemeente medio november een besluit zal nemen waarmee De Brink de mogelijkheid wordt geboden om dit soort activiteiten voortaan te kunnen aanbieden. Vraag alvast bij onze beheerders naar de mogelijkheden.

4x VIP-arrangement ABBA Experience voor 4 personen

Een geweldig all-in VIP-arrangement voor het optreden van de ABBA Experience op zondag 22 januari 2023, aanvang optreden 16.00 uur. De kavel bestaat uit 4 kaarten zodat u samen – vlakbij het podium – aan een tafel kunt zitten. U wordt rond 15.00 uur ontvangen in de foyer voor koffie/thee en wat lekkers. Na afloop van het optreden wordt u weer in de foyer verwacht voor een drankje en een hapje. Er zijn 4 kavels, dus 16 personen kunnen gezellig genieten van dit geweldige all-in VIP-arrangement!

Draaifauteuil Richelle zand velvet

Aangeboden door Richmond Interieur

Rondleiding in het eenden museum (10 personen)

Altijd al een gigantische verzameling van zeer unieke en zeldzame eenden willen zien? Dit is nú mogelijk in het compleet nieuw ingerichte ”Eenden Museum” van Edwin Groen. In dit museum kunt u genieten van alle bijzondere auto’s die door Edwin Groen door de jaren heen zijn verzameld.

VIP behandeling tijdens cabaretvoorstelling in de Brink voor 2 personen

Plekken op de eerste rij, een kijkje achter de schermen en een kleine rol in het cabaret op 29, 30 sept of 1 oktober.

In Donker gezien

Hoe is het om je weg te vinden in een onbekend gebied terwijl je niets ziet? Ervaar het! Aangeboden door de Sint Victor Parochie.

Kanotocht voor één persoon. Vanaf Obdam voor een lunch naar de Gouden Karper en weer terug.

Aangeboden door Aad van Velzen

Verwen jezelf of een ander met een heerlijk ontspannende massage bij VoetreflexPlus Irene. Ervaar wat voetreflex voor jou kan betekenen!

De massage duurt 45 minuten en de normaalprijs is € 40,- 

Contact

Heb jij vragen of denk jij iets voor ons te kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of via deveilingobdam@gmail.com.