Beste Obdammers!

Het duurt nog even maar voor jullie het weten is het zover: De Dorpsveiling Obdam, die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 3 november 2023 in dorpshuis de Brink. In 2022 heeft De Veiling Obdam een prachtige recordbedrag van ruim € 58.000,- opgeleverd met dank aan jullie bijdrage door middel van giften, aangeboden kavels en gekochte kavels.

Ook dit jaar kunnen jullie weer bijdrage aan een mooi resultaat door:
Het aanbieden van een originele kavel, bijvoorbeeld een uitje, workshop, vrijkaartjes of geschenkbonnen.

Het aanbieden van een bijdrage door middel van een contant bedrag, het invullen van een eenmalige machtiging of via internetbankieren: NL33 RABO 0345 4951 28 T.N.V De Veiling Obdam. Door het afgeven van bruikbare goederen op 9 oktober aan de Poel 8 in Obdam.

Een originele kavel aanbieden

Het aanbieden van een originele kavel is het mooiste. Dat levert op de Veilingavond altijd een hoog bedrag op en geeft voorpret maar ook napret! U kunt dit bijvoorbeeld ook doen als vriendengroep of familie. Nieuw dit jaar is dat u de mogelijkheid heeft om uw diensten/evenementen alvast online aan te melden. Dit kan via www.deveilingobdam.nl/kavel-aanbieden

Uw kavel uitlichten?

Heeft u een leuke kavel die u wilt uitlichten of heeft uw kavel toelichting nodig? Stuur ons dan een wervend stukje tekst met foto naar ons e-mailadres deveilingobdam@gmail.com. Wij vermelden dit op onze website, sociale media, rotonde en reclameblaadjes. 

Verenigingen

Ook dit jaar kunnen wij weer rekenen op onze plaatselijke verenigingen. Dit jaar hebben zich maar liefst viertal verenigingen bij ons aangesloten. De tennisvereniging zet zich in voor een nieuwe padelbaan, De Brink voor een nieuw terras, Stichting Jeugdwerk Obdam heeft baat bij nieuwe lichtmasten en de Victorgym voor nieuwe trainingskleding.  

Wij willen u, mede namens de besturen van de verenigingen en beide kerken, alvast hartelijk danken voor uw bijdrage.

Het bestuur van De Veiling Obdam